ΚΑΛΟΥΜΕ σε κοινή σύσκεψη όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία του νομού μας, γονείς, φοιτητές, ανέργους, συλλογικότητες και κινήματα με θέμα:

Σύσκεψη κάθε Δευτέρα στις 7.00 το απόγευμα στην αίθουσα της ΤΕΔΚ Αργολίδας (Δημητρίου Κώνστα 12 στο Ναύπλιο)

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

SILVER ALERT!

Αγνοείται ο κάτωθι εικονιζόμενος υφυπουργός εξ Αργολίδας ορμώμενος. Εξαφανίστηκε και δεν πήγε σε προγραμματισμένη εκδήλωση στο Επιμελητήριο Άργους όπου θα έκανε χαιρετισμό. Φήμες που αναφέρουν ότι την ίδια ώρα εθεάθη έξω από τα γραφεία της Τρόικας να φωνάζει «Εδώ τα καλά πετρέλαια! Ό,τι πάρετε ένα τάλιρο! Το αφεντικό τρελάθηκε!», κρίνονται ως ανακριβείς.

Ο υφυπουργός αυτός, που απ' τα καλά που έκανε (ψήφισε π.χ. όλα τα μνημόνια και με τα δύο χέρια) χαίρει της εκτίμησης του αργολικού λαού, πίκρανε σήμερα με την απουσία τους λίγους παρευρισκόμενους για την εκδήλωση αλλά και τους αρκετά περισσότερους διαμαρτυρόμενους του Συντονιστικού Αργολίδας.

Ο μόνος που εθεάθη από το άμεσο περιβάλλον του ήταν ένας εκ των προσωπικών φρουρών του, ο οποίος φρόντισε επιδεικτικά να τραβήξει φωτογραφίες για το προσωπικό του άλμπουμ. Τον ευχαριστούμε πολύ! Τις δικές του φωτογραφίες να τις αναζητήσει από τη γραμματεία της εκδήλωσης. Θα της σταλούν με μέιλ ;-) \
 
από Raindog Nafplio


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου