ΚΑΛΟΥΜΕ σε κοινή σύσκεψη όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία του νομού μας, γονείς, φοιτητές, ανέργους, συλλογικότητες και κινήματα με θέμα:

Σύσκεψη κάθε Δευτέρα στις 7.00 το απόγευμα στην αίθουσα της ΤΕΔΚ Αργολίδας (Δημητρίου Κώνστα 12 στο Ναύπλιο)

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ


Τις τελευταίες μέρες και ώρες παίζεται η τελευταία πράξη παράδοσης της χώρας στους δανειστές και διάλυσης της κοινωνίας. Θα ζούμε (όσοι ζούμε) και θα δουλεύουμε (όσοι δουλεύουμε) για να ξεχρεώνουμε τους τοκογλύφους, θα κυβερνιόμαστε με τοποτηρητές και επιτηρητές, με κουρελιασμένα εργασιακά δικαιώματα και υποτυπώδεις συντάξεις, με υπολειτουργούντα σχολεία και νοσοκομεία.
Η δήθεν σκληρή διαπραγμάτευση της κυβέρνησης και των κομμάτων που τη στηρίζουν είναι μια παρωδία. Πλέον, ο μόνος που μπορεί και θέλει να υπερασπιστεί την χώρα, την ανεξαρτησία, τη δημοκρατία, το δικαίωμα στη δουλειά, την αξιοπρέπεια είναι ο λαός.
Ξεσηκωμός για να φύγει τρόικα, για να μην υπογραφεί η αποικιοκρατική δανειακή σύμβαση, για να καταργηθούν τα μνημόνια. Ξεσηκωμός για να γκρεμίσουμε το πολιτικό σύστημα της χρεοκοπίας, της διαφθοράς, της κλεψιάς και του δοσιλογισμού και να φύγει η κυβέρνηση. Ξεσηκωμός γιατί ο ελληνικός λαός δεν εκβιάζεται, γιατί η Ελλάδα δεν πουλιέται, γιατί τα δικαιώματά μας δεν χαρίζονται.
Ο ρουμάνικος λαός έριξε την κυβέρνηση του, εμείς πόσο ακόμα θα τους ανεχόμαστε;
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου